Kärleken, Familjen och Vännerna

Genom livet dyker prövningar upp överallt. Då och då kommer någon och slår omkull ens framtidstro och stampar på allt det fina som tidigare omslutit en själv och personerna i ens närhet. Det händer och det är jobbigt. Det är inte kul att känna sig utnyttjad och utbytbar, det är hårt, iskallt och ensamt. Men, mitt inne i det mörka regnmolnet så finns alla de fantastiska ljusglimtarna som värmer och lyfter. Där finns kärleken, familjen och vännerna. Jag är en av alla de lyckligt lottade som fick allt det fina serverat på silverfat i slutändan. Jag fick underbara föräldrar, en fantastisk syster, en otroligt kärleksfull och varm sambo och världens finaste vänner. 
 
Vägen hit har varit kantig, hal, full av hål i mitten och rullgrus längs med sidorna. Vi har gått på nitar, flertalet av dom. Men nu står vi här, starka och sammansvetsade. 
 
Nästa månad ansluter Knut till skaran och med alla er vid hans/hennes sida så vet jag att det aldrig kommer råda brist på kärlek. Vår lilla Knut kommer känna sig älskad och behövd, aldrig utnyttjad och utbytbar. Giftiga relationer är borta, kvar består alla de fina, genuina och varma. Tack fina ni för att ni finns där för lilla Knut som inte ens är ute och för att ni är så stor del i mitt liv.
[Blandat], [Påverka] | |
Upp