Allt fler blommor slår ut

När vi flyttade hit var trädgården magisk, det var ett vinterlandskap som hämtat från en sagovärld. När sommaren fortsatte allt det vackra men också allt arbete med att rensa alla rabatterna(!), Om jag inte räknar fel så har vi 19 stycken (och då räknar jag inte med blomsterranden längs med thujorna). I år har arbetet varit både lättare och tyngre. Det har varit lättare eftersom grovarbetet gjorde förra året men också tyngre eftersom jag är gravid och med växande mage och krämpor har det tagit emot en hel del trots glödande envishet. 
 
 
 
Veckan som gått har varit ganska tuff vilket har resulterat i väldigt mycket vila men igår pressade jag mig själv till att rensa en av rabatterna och klippa gräset. Det tog hela dagen men resultatet var så värt all smärta som råder idag. Till hjälp hade jag bl.a. mamma till att klippa häckar och systersonen till att tömma ogrässpannen. 
 
Medan vi hade fullt upp ute i trädgården så installerade pappa och Jon vårt nya värmesystem. När allt var på plats kopplade pappa på vattnet och just nu, i skrivande stund, är elektrikern nere i källaren och gör det sista så att vi kan få tillgång till varmvatten. Han har hållt på i snart 4 timmar så gissningsvis är det snart klart? 
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
#1 - - Bunny:

Wow vilken trädgård!

Svar: Jag älskar den! :D
Nathalie Isaksson

Upp