Kramp, Gravidtillskott, Spyor och Massage

Igår vaknade jag av att vaden krampade som aldrig förr, tur nog stod Jon i sovrummet för att säga hejdå och bege sig till jobb så han masserade vaden snabbt som tusan, krampen släppte och jag i all yrvakenhet tackade och önskade honom en fin dag när han väl begav sig mot ytterdörren. En timme senare skulle jag ta mig ner på golvet i Åkes höjd för att pussa honom på huvudet när andra benet bara la av. Första känslan var omedelbar smärta sen gick det över i något jag inte kan beskriva med ord. Antingen gjorde det så ont att kroppen bara stängde av eller så... var det något annat? Det tog ett tag sen var allt som vanligt igen.
 
Sånt där kan ju hända under en graviditet och det kan visa på att man saknar något i kroppen så jag sneglade på mina tabletter... Dom där gravidtillskotten som jag försökte använda någon gång under de första månaderna men som jag bara mådde illa och spydde av. Jag tänkte att kanske fungerar det att ta dom nu istället när det ständiga illamåendet faktiskt lagt sig. Jag tog en tablett igår och förutom att magen kändes hård som en fotboll och smärtade från och till så gick allt ändå väl. Jag tänkte att kanske hade byxorna blivit för små och magen helt enkelt för stor. 
 
Idag tog jag en tablett till frukosten. En timme senare fick jag en nysattack och kort därefter stod jag lutad över toaletten och spydde 9 gånger på raken. Det var så bisarrt att spy så mycket från ingenstans att jag höll räkningen när spyorna passerat 4 gånger bara för att se hur långt det kunde gå. 
 
Jag kände mig omtumlad och äcklad. Värken växte, magen spände, smaken och lukten var hemsk. Usch, det är uppenbarligen något med de där tabletterna som jag inte tål trots alla "nyttigheter" som ska vara inbakade i dom. 
 
Efter en dålig start på dagen kändes det mer än välbehövligt att ta sig hem till mamma på inbokad massagetid och sen därefter mys några timmar i trädgården. Magen är fortfarande spänd, precis som igår men resten av kroppen är avkopplad och skön. 
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg], [Påverka] | |
Upp