Nathalie Isaksson; Foto, Filmrecensioner, Musik & Vardag - Firandet av Elias kommande 6-års dag

Firandet av Elias kommande 6-års dag

På onsdag fyller systersonen 6 år! Den lille plutten har gått och blivit stor bakom ryggen på mig - när hände detta? Lillparveln har börjat skolan... bara sådär... Han var nyss nyfödd för tusan. Syster och svåger hade anordnat öppet hus idag för att fira honom och vi kom precis i lagom tid till att majoriteten av alla gästerna skulle bege sig. Vi kom precis rätt i tiden för att slippa kö till kakbuffén och all den goda frukten. 
 
 
Knutan var stiligt klädd i dräkten som han egentligen skulle burit på namngivningen men som då var för stor eftersom zalando inte skickade storleken som jag beställde. Idag passade den. Den var jättefin på honom tills olyckan var framme och ett snabbt byte till pyjamas skedde istället. Lika söt unge, inte lika stilig klädsel. 
 
Av oss fick systersonen en långärmad vit tröja, en vit t-shirt, 6 olika textilfärger att dekorera dom med och en studslera. Knutan fick också en present, av finaste Pernilla som missade namngivningen. Han fick en söt tiger som spelar en vaggvisa om man drar den i svansen - såå söt! 
 
Upp