Nathalie Isaksson; Foto, Filmrecensioner, Musik & Vardag - Känn peppen för fem saker att se fram emot

Känn peppen för fem saker att se fram emot

Nedan har jag listat fem saker att se fram emot, känn peppen! 
 
Dryck: Nyligen var det bara 100 dagar till julafton! Jag älskar julen och myser redan av bara tanken att julmusik, pynt, pyssel och bak bara ligger runt hörnan. Jag ser fram emot julen och med den även årets blossa-glögg. Förra året var jag gravid och gick miste om smakerna av Italien som var temat för 2018. I år är det tema Hawaii med smaker av passionsfrukt, hibiskus, kokos och kaffe. Hur spännande är inte dom smakerna? Systembolaget började sälja glöggen förra veckan. 
 
Serier: En annan sak att se fram emot är serien "Living with Yourself" med Paul Rudd i spetsen. Det är en komedi om en man som blir ersatt av en ny förbättrad version av sig själv. Paul Rudd är söt, Netflix gör charmiga serier och jag är pepp. Premiären är om en månad, den 18 oktober. 
 
Tv: Musikprogram på tv skänker fullt av mys till alla som tittar och den 19 oktober är det dags för säsongspremiär av Så Mycket Bättre. Det har redan gått 10 år sedan första säsongen och därför har Tv 4 tagit ut svängarna i år och bjudit in 14 artister att medverka. 
 
Film: Okej, håll i hatten - "Joker"!. En ny filmatisering av Batmans fiende Jokern har biopremiär 4 oktober. Det är inte bara en superhjältefilm i mängden, en karaktär i Dc Comics universet. Det är en film med Joaquin Phoenix i huvudrollen. Han gör jokern! Det kan inte annat än bli bra, eller hur?
 
Föreställning: Den 18 oktober har musikalen "Skönheten och Odjuret" premiär på Malmö Opera. Vi ska dit (fast inte på premiären) och jag är pepp. Det blir första gången som Knut lämnas bort för barnpassning dock så jag skulle ljuga om jag inte sa att det var med blandade känslor... Antar att det är så för alla nyblivna föräldrar. Första gången är svårast?
 
Upp