Nathalie Isaksson; Foto, Filmrecensioner, Musik & Vardag - Mammas och pappas höstfärgade trädgård

Mammas och pappas höstfärgade trädgård

Ni vet den känslan då hösten kryper sig på och färgar världen utanför i varma toner av gult, rött, orange mm.? Det är den tiden på året då mysfaktorn är som högst. Idag var en sådan dag. Regndropparna varvades med uppehåll och fint ljus för en dag med kameran i högsta hugg. 
 
 
Mamma frågade mig för ett tag sedan om jag ville ta några bilder till hennes företag och idag kändes det som en lämplig dag att ta tag i saken. Varje gång årstiderna skiftar behövs uppdaterade bilder och jag är inte sen att tacka ja till att knäppa av dom. 
 
 
Givetvis kunde jag inte låta bli att ta några selfies, fota mammas och pappas vackra höstfärgade trädgård och även be henne ta någon bild på mig. Hur kan man låta bli? Det handlar om att spara på vackra ögonblick. På bilderna precis ovan syns några av deras rönnsumakar. Är det inte konstigt, att när vi köpte Knuts träd så hade jag aldrig sett ett sådant förut och nu dyker dom upp överallt! Jag hade inte ens tänkt på att jag både fotat och beundrat mammas och pappas träd flera gånger förut. 
 
 
Mammas zinnior blommade långt före mina och nu när de börjat vissna ner så kan jag inte annat än beundra deras sakta väg mot döden. Det låter otroligt morbidt men de är så vackra fortfarande. Vår trädgård har inte blivit höstfin än men när den nått dit ska jag gå loss med kameran här med och då kommer en hel del zinnior fångas på bild. 
 
 
Min dag hemma hos föräldrarna har varit lika mysig som alltid. Pappa kom hem på lunchen, efter skolan dök systersonen upp och efter jobb kom syster. Jon och svåger saknades, annars var vi alla samlade. Familjehäng när det är som bäst.
 
 
Knutan var i centrum som vanligt, när är han inte det? Denna lilla kille blir överröst med kärlek från alla håll och kanter. Jag gillar att det till trots är det ingen som glömmer bort Åke. Han är och förblir min och Jons första lilla kille. Som jag älskar min familj! 
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp