En rundtur i köket

Knutan sover så jag tänkte passa på att slänga iväg ett inlägg här i bloggen och visa vårt kök, så som det ser ut just nu. Väggarna fick sin vackra blommande grönska och Jon har påbörjat sin egna renovering av bakstycket till skåpen. Nu har vi dörrar som dras sidledes för att komma åt allt i skåpen från både kökshållet och matplatshållet. Det är inte klart än, det ska fixas med handtag, målas, sättas på lister osv. Men det är en början. 
 
 
Jag är inte helt nöjd med gardinen. Det är svårt att hitta "den perfekta" gardinen för vårt kök. Jag har gjort flertalet felköp, sådant som känns bra när jag hittar det på tradera men som inte ser så fint ut i verkligheten. Hela tiden har jag letat efter kappor... kanske skulle vi testat längder? med en kappa i mitten?
 
 
I köksdelen bestämde vi igår oss för att strunta i gardin. Denna tapeten är så varm så det behövs ingen där plus så blir ljusinsläppet finare utan. Tapeten är verkligen vacker, jag kan inte släppa att vi fann den för under 500:- på tradera... 6 rullar! 60-tals papperstapet. Ett fynd utan tvekan!
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp