Blommande grönska på kökets väggar

Sedan vi flyttade in i huset för snart 2 år sedan har jag ogillat vårt kök. Jag är inte så förtjust i vita väggar och våra skåpsluckor ser hemska ut... speciellt i kombo med mosaiken. Vi var ganska snabba på att byta ut alla knoppar till gröna glasknoppar för att införa mer retrokänsla men sen stannade fixandet med köket eftersom annat prioriterades.
 
 
Men så vann vi en auktion på tradera! 6 originalrullar av en grönblommig tapet för ca 365:- + frakt. En rulle, om man köper den från sidor som säljer denna typen av tapeter går på mer än vad alla dessa rullarna gjorde tillsammans. Vi gjorde en stor vinst och givetvis blev vi glada!
 
 
Mamma är grym på att tapetsera, speciellt om det är mönsterpassning, så jag frågade om hon ville hjälpa oss att få upp den på väggen. Hon och pappa kom hit i fredags och tillsammans rev vi ner den gamla tapeten för att sen påbörja att sätta upp den nya. 
 
 
Vi hann aldrig bli klara och jag var redan uppbokad på lördagen så därför bestämde vi att fortsätta igår, söndag. Mamma kom hit och tillsammans gjorde vi två klart allt. Det blev jättefint!! Köket är kaos just nu eftersom ett projekt föder fler... Igår plockade Jon bort hela bakstycket på skåpet mellan köket och matplatsen. Där ska han istället sätta in hemmabyggda dragluckor (heter det så?) så att man kan komma åt allt från båda hållen. Det kommer bli så fint!! Lite örter på fönsterkarmen, några gardiner mm. Sen kommer vi knappt störa oss på luckorna och mosaiken. Att byta ut allt det är projekt för framtiden, kanske nästa år?
 
 
Tack snälla för all hjälp med tapeten! 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp