Ett firande av mammas födelsedag hemma hos oss

Huset sover och jag ska snart göra min fina familj sällskap men först tänkte jag skriva några rader om dagen som passerat. Igår fyllde mamma år och vi bestämde oss för att fira henne hemma hos oss. Vi fick, trots blåst och gråmulen himmel taget några familjebilder. Vi är alla en familj men i den rymmer tre hushåll. 
 
 
Vi inledde dagen strax efter klockan 11:00 med en lättare lunch. Jon gjorde lyxmackor med hummus och fermenterade grönsaker alternativt patee (heter det så?) med grönsaker till kaffet. Mammas önskan för dagen var att vi skulle ha en ritkig mysdag och det blev så utan tvekan!
 
 
Efter lunchen följde soffläge. Kusinerna lekte och minstingarna sov mellan varven. Det är fina ungar vi skaffat oss. Systersonen är sockersöt till Knutan och Knutan tittar på honom med tindrande ögon och stort leende... eller förvånad blick, beroende på situationen.
 
 
I present fick mamma en provdocka som hon kan ställa diverse storlekar på. Nu kan hon lättare sy kläder. Det ska bli kul att sevad hon kan hitta på med den. När presentutdelningen var över spelade somliga spel och andra fortsatte soffläget innan det blev dags för fikat som syster med familj stod för. Det blev frukt med chokladkross ovanpå i ugn tillsammans med vaniljglass. Väldigt gott! 
 
 
Jag gillar att vi åt så mycket grönsaker och frukt innan kvällsmaten eftersom den blev mäktig som alltid när fonduegrytan står på bordet. Mamma och pappa stod för maten. Det blev ett knytkalas med guldkant. Under dagen hann vi även med två animerade filmer i biorummet. Födelsedagsfirandet hade inte kunnat bli bättre. Tack fina ni för att ni ville fira den här hemma. Grattis än en gång mamma!
 
 
#1 - - Mamma :

Tack för en underbar dag Nathalie 💖
Vilka härliga bilder 😍
PS det är en provdocka jag fick 😉💖

Svar: hahaha såklart! Skrev fel, skyller på att jag va trött. Jag ändrar =)
Nathalie Isaksson

Upp