Korvgrillning i Bokskogen med familjemedlemmar

Igår vaknade jag strax innan klockan 09.00 och släpade mig långsamt ur sängen till resten av familjen som allesammans varit vakna timmar innan mig. Morgonen är inte min vän men Knutans leende och Jons fina omtanke med att brygga dagens första kopp kaffe till mig är svårslåbart. Jag är tacksam och glad... bakom trötta ögon... även om jag är ganska off och helst inte vill konversera med någon. När jag var redo för dagen åkte vi hem till mamma på ännu en kopp kaffe där Jon lämnade av oss för att fortsätta på eget äventyr.
 
 
Jag, Knutan och Åke tog oss till Bokskogen med mamma, Bella, syster och systerbarnen istället för korvgrillning och socialisering. Knutan somnade nästan på studs som vi började gå mot gläntan där grillplatsen väntade på oss. 
 
 
Han vaknade lagom tills korvarna blev klara och fick kalasat på välling medan vi andra åt grillat. Denna mamman har inget intresse för offentlig amning och speciellt inte i skogen när det blåser kallt. Jag har gjort det förut och det var ingen hit för min del. Syster känner inga krusiduller, hon ammar när helst systerdottern är hungrig oavsett var hon är och för det beundrar jag henne (och för mycket annat såklart, syster är underbar!). 
 
Efter vårt besök ute i kylan bland träden körde mamma oss hem. Systersonen hängde på och som tackar för det fina sällskapet bjöd jag på fruktsallad. Det blev en fin dag med fina familjemedlemmar! Tackar för igår folket!
 
 
[Blandat], [Fotografi inlägg] | |
Upp